Facebook Twitter Linked GPlus

zegar-roze-zdjecia

...życie zaczyna się po czterdziestce!

- 30dag szynki
- 30dag żółtego sera gouda
- puszka ananasów
- 10 dag rodzynek
- mały słoiczek selera
- puszka kukurydzy
- mały słoiczek majonezu
- mały jogurt naturalny
- sól i pieprz do smaku
- sok z cytryny

Szynkę, ser i ananasy kroję w drobną kostkę. Dodaję odsączoną kukurydzę oraz seler. Rodzynki moczę w soku z ananasów i dodaję do całości. Majonez łączę z jogurtem, doprawiam solą i pieprzem. Dodaję sok z cytryny i sok z ananasów. Sos mieszam ze składnikami.

 

Drodzy Czytelnicy!

Zachęcamy do aktywności na forum, zamieszczania zdjęć w galeriach, tworzenia blogów, przesyłania przepisów kulinarnych, informowania o lokalnych wydarzeniach, czyli - krótko mówiąc - tworzenia społeczności ludzi powyżej czterdziestki. 

Redakcja czterdziestolatki.pl

 

Newsletter